Főoldal » FAQ

Az első és legfontosabb szabály!

Nem reklámozhatsz semmilyen klikkelő programot. Mint tudjuk ennek a rendszernek az egyik legfontosabb eleme, hogy magad nézd meg a reklámozott oldalt. Hiszen a vásárlók, jelen esetben a refek ezeknek a reklámoknak a segítségével regisztrálnak s ismerik meg a reklámozott oldalt. Ha te ezt klikkelő programmal csinálod akkor CSALÓ vagy. Azoknak pedig ITT nincs helyük.

Érdemes regisztrálnod!
Miért?
Mert. Bármilyen mennyiségben reklámozhatsz az oldalon, nincs korlát. De más reklámját (amennyiben már van) nem törölheted.

Probléma esetén javaslom a kapcsolat menüpontot...

Az oldalon hirdetheted saját referencia linkedet a következő szabályok betartása mellett.

1.: A fórumban az "Ajánlott PTC oldalak" valamin a "Más jövedelem szerzési lehetőségek" menüpontjaiban csak is olyan oldalakat hirdethetsz melyekhez mellékelni tudsz saját, a te számodra érkezett kifizetési bizonylatot, bizonylatokat. Valamint a bizonylat nem lehet idősebb két hónapnál de amint ujj kifizetésed érkezik úgy annak bizonylatát tedd fel a régit lecserélve. Minden más hirdetésnek a fórumon belül a "Teszt "üzemben" valamit azon kívül pedig a "Hirdetőtáblán" van a helye.

2.: Az oldalon belül bár hol is hirdetsz, pár szót írj a hirdetett oldalról.

3.: Az oldal felhasználói által feltett kérdésekre, melyek a te hirdetéseddel kapcsolatosak, válaszolj. Ha esetleg nem tudod a választ, a kérdésere. Akkor azt ird meg legalább, hogy "nem tudom"

Az oldalt s annak teljes tartalmát naponta több alkalommal is ellenőrzöm, így ha egy hirdetés nem felel meg a szabályoknak azt zokszó nélkül eltávolítom.