[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: admin  
Fórum » Csevegő » Segítség » Autopay, AutoRecycle
Autopay, AutoRecycle
adminDátum: Szerda, 2012-12-19, 2:02 PM | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Mi is az autopay...?

Ez viszonylag egyszerű, az autopay egy automatikus hosszabítást jelent a bérelt referenseknél. Érdemes bekapcsolni és a rent balancba pént átmozgatni, mivel így amennyiben kattint a bérelt referens úgy az autopay automatikusan viszi tovább. Tehát ha veszel egy bérelt refet aki napi rendszerességgel lekattintja a hirdetéseket, és persze a rent balancban is van pénzed akkor ez a rendszer folyamatosan hosszabbítja a bérelt referensedet. Ez rendszerint annyiba kerül amennyi a bérlés díja egy napra, és, vagy kevesebbe. Ez oldalanként változhat, változik. Viszont meg van határozva hogy meddig viszi az autopay a refedet, ez általában 20 nap körül van. Tehát ha egy béreltednek kevesebb mint 20 napja van hátra, mert nem klikkelt rendszeresen, akkor amint 20 nap alá esett a hátralévő ideje, úgy az autopay már nem fogja hosszabítani akkor sem ha minden nap klikkel. Ennek a rendszernek leginkább akkor van haszna ha nagyon sok refed van, de akkor is jó ha kevés a refed, tehát ha bekapcsolod és biztosítasz pénzt a rentbalancba, akkor minden képpen hasznos.

AutoRecycle
Akkor beszéljünk egy kicsit erről is.
A lényege automatikus csere a bérelt referenseknél. Ezt is érdemes bekapcsolni. Ugyanis ha egy meghatározott időn belül nem klikkel a bérelt referensed, akkor ez a rendszer automatikusan lecseréli egy másikra aki talán aktívabb lesz. Részemről javaslom ennek a bekapcsolását is, mivel a legtöbben nem egy vagy két oldalon dolgozunk, így nem biztos hogy van, lesz idő minden egyes oldalon átnézni a bérelteket, hogy melyik dolgozik rendesen vagy melyik nem.

Persze ezektől függetlenül érdemes legalább hetente 1-2 alkalommal rájuk nézni, mivel a hátralévő idejük le eshet 20 nap alá, és az is lehet, hogy klikkel 1-2 nap de utána abba hagyja a munkát. Ilyen esetben az Auto Recycle már figyelmen kívül hagyja, mivel már klikkelt.
 
Fórum » Csevegő » Segítség » Autopay, AutoRecycle
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: