[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: admin  
Fórum » Ajánlott PTC oldalak » PTC Kezdőknek » Mi mit jelent.
Mi mit jelent.
adminDátum: Vasárnap, 2012-12-09, 5:50 PM | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Válasz egy levélre. wink

- Renting referrals
Referens bérlés. Minden PTC oldal lehetőséget biztosít arra, hogy referenseket bérelj, ezt ennél az opciónál teheted meg. Referenseket a legtöbb oldalon csak magasabb tagság esetén érdemes bérelni. A legtöbb esetben így gyorsabban térül meg a befektetett, tagságra fordított összeg.

- Extending referrals
Bérelt referensek hosszabbítása. Amikor megveszed a bérelt referenst, akkor azt határozott időre kapod meg. Ez általában 30 nap. Azután lejár az idejük és elvesztheted őket. A referens mellett rendszerint van egy kis jelölő négyzet, azt kipipálod majd kiválasztod ezt az opciót, és így megtudod hosszabbítani a referensedet. Az hogy mennyi időre ez is oldalanként változó. Van ahol 15 napra, de van ahol akár egy évre is meghosszabbíthatod őket.

- Recycling referrals
Referens cseréje. Jelölő négyzetbe pipa vagy "x" annál a referensnél amelyiket cserélni szeretnéd, és akkor katt erre az opcióra. Persze itt azért figyelj oda, hogy olyan referenst cserélj csak le aki "lusta". Amit még tudni kell a referens csere pénzbe kerül, az összeg oldalanként változó, lehet 5-6 cent referensenként, de akár 70-80 cent is.

- Delete rented referral
Referens törlése. Mivel minden oldalnál maximalizálva van a lehetséges referensek száma, így érdemes törölni a nem dolgozó, lusta refeket. Már csak azért is hogy legyen hely az ujjaknak, akik dolgoznak is. Néhány oldalnál ez is pénzbe kerül, tehát nézz körül mielőtt törölsz s ennek fügvényében mérlegelj.

- Max. rented referrals
Bérelt referensek maximális száma. Ez is megvan határozva, és oldalanként s tagságonként változó. Ellenőrizd mielőtt bérelsz.

- Interval referral rents
A bérelt referenseknél megy van határozva hogy milyen időközönként bérelhetsz újabb referenseket. Ezt itt találod. Ezt az intervallumot "napban" határozzák meg.

- Max. referral rent package
Maximum mennyi referens csomagot vehetsz. Ha ilyet látsz akkor nagyon legyél észnél. Ilyen esetben bölcsebb a referenseket cserélgetni mint hagyni kifutni. Arra is figyelj oda, hogy ha ez az érték 5, de 500 bérelted lehet összesen, akkor érdemes 100-as csomagban venni a referenseket. Mert hiába veszel 20-as csomagot. itt az is "egy csomagnak" fog számítani.

- Earn from free direct
Ezzel (eddig) nem igen találkoztam, de ha jól sejtem a jelentése nagyjából valami olyasmi, hogy ha nem fektetsz be valamilyen tagságba, akkor nem kapsz semmit a direkt referenseid kattintásai után.

- Daily surfing required
Ez bizony azt jelenti, hogy hiába van jó sok referensed, ahoz hogy pénzt kapj utánuk, neked is dolgoznod kell. Persze csak akkor ha ki van pipálva. Ha nincs kipipálva akkor nem kell dolgoznod ahoz hogy megkapd a refek után járó pénzt.

- Direct refs waiting days
Hiába regisztrál egy jó kis oldalon s kezded el hirdetni a referens linked ha ez korlátoz. Némelyik oldalon megvan határozva hogy hány nap után lehet csak direkt referensed.

- Delete direct referral
Direkt referens törlése. Vigyázz sok oldalon ez sincs ingyen. Márpedig ha olyan direkt refed van aki nem dolgozik, annak a törlése is pénzbe kerülhet. Ha viszont nem törlöd időben, akkor nem lesz hely olyan refek számára akik dolgosak.

- Max. direct referrals
Maximum mennyi direkt refed lehet. Sok oldalon korlátozva van a direktek száma, tagságtól függően.
 
GergőDátum: Vasárnap, 2012-12-09, 7:51 PM | Üzenet # 2
Őrnagy
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 81
Állapot: Offline
KÖSZI
 
adminDátum: Vasárnap, 2012-12-09, 7:54 PM | Üzenet # 3
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
smile Nincs mit. Bár a kérdés nem a tiéd volt, de ha hasznodra válik az csak jó. Esetleg ha van kérdésed kérdezz csak bátran. wink
 
krapuDátum: Hétfő, 2012-12-10, 7:41 AM | Üzenet # 4
Ezredes
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 201
Állapot: Offline
Úúúúú, ez nagyon hasznos!

Köszönjük!

Krapu
 
Fórum » Ajánlott PTC oldalak » PTC Kezdőknek » Mi mit jelent.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: