[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: admin  
Fórum » Ajánlott PTC oldalak » PTC Kezdőknek » Ha kezdő vagy a PTC világában…
Ha kezdő vagy a PTC világában…
adminDátum: Szombat, 2012-11-03, 6:05 PM | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Üdv neked!

Nos kezdjük. Itt arról lesz most szó, hogy mi van ha kezdő vagy.

Mire érdemes oda figyelni mielőtt dolgoznál egy PTC oldalon.:
Első és legfontosabb, hogy ellenőrizd le az oldalt, hogy nem e csaló (scam)
Hidd el érdemes, sok van belőlük, csak dolgozol-dolgozol de nem fizet.
Vagy „lelép” a befektetéseddel…
Ezt hogy teheted meg? Nos íme itt van három oldalnak a hivatkozása amiket magam is használok, ezeken az oldalakon érdemes utánuk nézni:
1.: http://www.scamadviser.com/
Lényegében szinte minden infót megtalálsz az oldalakról, beleértve a kockázati százalék értéket is. Tehát, hogy mennyire kockázatos az oldal, ezt az értéket százalékban adja meg, mely minél alacsonyabb értékű, a „0” felé közeledve, az adott oldal annál kockázatosabb.
Természetesen ha egy oldalra „100%”-ot ad akkor az adott oldal teljeséggel megbízható.
Mindez mellett láthatod az oldalak részletesebb adatait, a regisztrált felhasználók százalékos arányát valamint egyéb információkat.
De amire figyelj még: Egy teljesen ujj oldalt itélhet meg magas kockázati szintre is, mivel az ellenőrzése nem csak az oldalt veszi figyelembe hanem a központi irányítás székhelyét is! (És még sok más adatot amibe ne menjünk bele.)
2.: http://www.scamdetector.info/
Ha egy oldal szerepel itt annak oka van, pl szelektív kifizetés, vagy mert egyáltalán nem fizet, stb. De lehet ok az is mert pl nincs fórum!
Ami legyünk őszinték, nem jó omen!
3.: http://www.allhyipmonitors.com/
Nos amint egy oldal már nem akar fizetni az rendszerint erre az oldalra nagyon hamar felkerül.

És még így sincs garancia semmire. Egy PTC oldal akár menet közben is csalóvá válhat ezt soha ne feledd!

Ha ezeken az oldalakon „átment” akkor jönnek a következő dolgok.
1: nézd meg hogy kell e befektetni a kifizetéshez!
2: Van e élő fórum!
3.:Ellenőrizd, nézd át a kifizetési bizonylatokat!

Amint ezeket a dolgokat ellenőrizted jöhet az is hogy mennyit kereshetsz az oldalon. Vigyázz ha sokat igér valószínü hogy keveset fogsz kapni, ha kapsz valamit egyáltalán a gutaütésen kívül.

Ha nem kell befektetni a kifizetéshez, van fórum, és a kifizetési bizonylatok is rendben vannak, és még a kereset is elfogadható akkor elkezdheted a regisztrációs folyamatot.

Amint regisztráltál az oldalra ellenőrizd „belülről” is.
Ennek két fontos lépése van.
1: Upgrade Account-nál kell körül nézned. Ellenőrizd a tagságod szintjéhez mérve az információkat. Ha itt az ellenkezőjét találod annak ami a főoldalon szerepelt akkor már valami nem ok.
2: Request Payout a következő pont. Itt a következőket ellenőrizd.
1: Min kifizetés összege.
2: Fee mértéke. ( leellenőrizni ez utóbbit úgy tudod, hogy be írsz egy tetszőleges összeget (én 10$-t szoktam) amit mintha ki szeretnél venni, majd kattintasz valahova az oldalon pl egy üres területre, kattintás után pár pillanat múlva láthatóvá válik a Fee értéke. Ezt csináld meg több kifizetési processoral is mert a fee értéke változhat! Nem feltétel hogy a fee értéke minden processor esetében ugyan annyi!)

Ha az így kapott eredmények is megfelelőek számodra akkor elkezdheted a munkát.

Szóval a munka s annak lényege. :
Maga a munka nem nehéz, ténylegesen nem kell mást csinálnod csak hirdetéseket kell megnézned.
Ezt rendszerint oldalanként s naponta egyszer, persze vannak olyan oldalak amiket érdemes naponta többször is meglátogatni, mivel napközben is futnak, futhatnak be hirdetések. Megnyitod a hirdetést, kivárod az időt, beírod vagy kiválasztod az ellenőrző kódot és kész is vagy, mehetsz a következő hirdetésre.
Ha kész vagy az adott oldallal akkor csinálod a következő oldalt ha van, ha nincs akkor végeztél.

Fizetés.: Azt bizony akkor tudsz kérni a elérted az oldal által meghatározott minimum kifizetés összegét, ezt megtenni a „Request Payout” menüben teheted, kiválasztod a fizetési processort, paypal, payza, liberty, stb majd ellenőrző kód és már küldheted is.
Ha minden meg van kapsz egy üzenetet. Zőld pipa esetében minden rendben van, de ha mást látsz akkor valami gond van, amiről is ott és akkor írásban kapsz üzenetet.
Amint a kifizetés megjött a számládra, be kell lépned a bankszámládra, megnyitod a kifizetés részleteit, majd csinálsz egy képernyő mentést.
Ezután belépsz egy képszerkesztőbe, méretezed a kifizetés képét, (kivágva belőlle a saját személyes adataidat) és mented a képet.
Ha megvan vissza az oldalra ami a kifizetést küldte, majd a Request Payout menübe belépve megkeresed a kifizetésed, jobb szélén találsz egy gombot „upload” felirattal, itt kell feltőltened a kifizetési bizonylatod képét.
De ne feledd ezt a képet felkell tőltened a fórumba is!!

Lehet bonyolultnak tűnik de nem az és szükség van rá, hiszen az így feltőltött képek kerülnek be a Payment Proof menübe, s ez bizonyítja a többi felhasználó számára hogy az oldal rendesen fizet.
 
adminDátum: Szombat, 2012-11-03, 6:21 PM | Üzenet # 2
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Még valami
Viszonylag sokan vannak akik pár centet is kikérnek ha az oldal No minimumot hírdet. Részemről ezt butaságnak tartom.
Mert. Sok PTC oldalnak éppen azért függesztik fel a számláját mert pár nap leforgása alatt több száz kifizetés érkezik melyek összértéke sok esetben a 20$ sem haladják meg.
Legyünk őszinték mire mész 3-5 centel? vagy akár 10-el?
Egy kiflit sem kapsz érte. Véleményem szerint érdemes megvárni a minimum 1$ körüli összeget.
 
adminDátum: Csütörtök, 2012-11-15, 6:33 PM | Üzenet # 3
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Nos, bogarásztam néhány fórumot a PTC világban, és sajnos sok oldalon találkoztam azzal a jelenséggel, hogy a kezdő "kollégák, kolleginák" nem tudják hogyan is kell egy kifizetési bizonylatról képet készíteni.

Szóval:
Első lépésként miután megérkezett a kifizetésed belépsz az adott e-bankod fiókjába. Megkeresed a kifizetést majd rákattintasz a Paypal esetében a "Details", payza esetében a "Completed" feliratra.
Ekkor megjeleni egy ujj oldal amiben láthatod a részleteket is.
Lehetőleg próbáld meg úgy beállítani az oldalt, hogy a kifizetés minden részlete látható legyen. Amint ez sikerült, megkeresed a billentyűzeteden a "Print scren" röviditve "PrtScr" gombot, és megnyomod. Ezzel elértük azt hogy a képernyő teljes tartalma egy "kép" formájában felkerült a "vágólapra".
Ezután az e-bankodat bezárhatod, nem lesz már szükség rá.
Helyette keress egy képszerkesztő programot, nem kell túl bonyolult, elég egy egyszerű is. Én Pl az IrfanView képszerkesztőt használom, a célnak tökéletesen megfelel és a szoftverbázison meg is találod magyar nyelven.
Megnyitod a képszerkesztőt és készítesz egy új képet, amire beillesztéssel berakod azt ami a vágólapon van. (Mielőtt elkezded szerkeszteni, tanácsos elmenteni, ha valamit elrontasz a szerkesztés alatt akkor legalább már ez megvan és nem kell a legelejétől kezdeni.)
Méretezd, csak annyi látszódjon ami fontos, használd a kivágást és a beillesztést a kép méretezéséhez.
Ki kell jelölnöd és vágnod a fontos, személyes adatokat.
Paypal esetében a "Transaction ID" mellet szereplő számokat, és a "Payment sent to" felirat mellet szereplő email címet.
Payza esetében pedig a "Reference number" alatti számsort kell kivágnod. Ezekre azért van szükség mert vissza élhetnek vele!! Tehát a saját érdeked!!
Amint elkészültél "műveddel" feltöltöd egy képmegosztóra, javaslom az ImageShack
nevü oldalt, egyszerü és könnyü eligazodni rajta akkor is ha kezdő vagy. Itt "Media Upload" majd "browse" itt kiválasztod a képet, ezután pedig "Upload Now" feltőltés.
Amint kész van, kis méretben megjelenik a képed alatta pedig ott lesznek a képedhez a linkek. Nekünk csak egy kell mégpedig a "Direct link".
Most ezt kijelölöd és kimásolod szintén a vágólapra. Rákattintasz a kijelölt szövegre a jobb egérgombbal majd a felugró kis ablakban ott lesz a másolás, klikk rá.
Már fent is van a vágólapon a direct link. Mehetsz annak az oldalnak a fórumjára amely a kifizetést küldte, de ide a képet egy ujj hozzászólásba kell tenned méghozzá "IMG" tagok közé.
Így:

Amint ez is meg van el is készültél vele. Persze az soha nem árt meg ha legalább megköszönöd az adminnak, hiszen ez semmibe nem kerül.

Lehet nehéznek, soknak tűnik, de hidd el kb 5-10 perc az egész. Leírni tovább tartott, mintha csináltam volna... wink

Üdv admin
Csatolmányok: 7891399.jpg(3.0 Kb)
 
krapuDátum: Péntek, 2012-11-16, 8:44 AM | Üzenet # 4
Ezredes
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 201
Állapot: Offline
"Nos.

Xtrembux. Kérdésed jogos, ahoz hogy véleményt tudjak alkotni az oldalról, regisztrálnom kellet rá hogy lássam belülről is.
Véleményem!
Standard tagnak 32 klikkel, 0.53$/nap. Csalogató, de nekem az a véleményem, hogy hagyd a fenébe ezt az oldalt. Menekülj amíg lehet.
Arról nem is beszélve hogy lazában az ujj tagoknak 5$ ad az AB-be. Ilyen egy tisztességes PTC oldalnál nincs.
Normál PTC oldalaknál a napi max kereset (Standard tagoknak) kb 1-10 cent között mozog. A másik pedig hogy be sem léphetsz a fórumba mert standard vagy? Ez abszurd!
A fee a másik ami megint csak nem stimmel. A fee mértéke 75% a legtöbb processor esetében. Kivétel ez alól a Liberty, ahol is 5% a fee. De mint tudjuk a legtöbb PTC-s a Paypalt vagy a Payzat használja.
Őszintén szólva én nem fektetnék az oldalba, mert gyanúsnak tálálom. Számomra a kifizetések sincsenek rendben. Továbbá nézd át az oldalon a felhasználási feltételeket is. Ha nem is tudsz angolul, a google segít. Hidd el megfogsz lepődni. A másik pedig hogy a legtöbb oldal lehetővé teszi, hogy pénzt mozgass az oldalon belül AB-böl PB-be. Ott ezt sem tudod megtenni. 1.5cent a reff klikk. A régi nagy "öregek" sem fizetnek ennyit.

Javaslatom. Próbálkozz olyan oldalakkal melyek pl itt vannak a fórumban, ők fizetnek. Velük érdemes foglalkozni. Viszont a béreltekkel nem mindenhol jó kezdeni. Pl Neo sem, ott idegbajt kapsz tőlük, hidd el én tudom. Viszont a Probux, a Vilvin, kiemelkedően jók a béreltek. Persze a legjobb az ha van direkt referensed, többek között ezért van ez az oldal, hirdesd a direkt linkedet, ha van kifizetési bizonylatod akkor mehetnek az "Ajánlott PTC oldalak" közé, ha nincs bizonylatod, akkor pedig a "teszt üzembe".
Na és ami még fontos! Nekem nem létszükségem hogy a referáltam legyél. Ha lehetőségem van segíteni, megteszem különösebb ok nélkül is.

Üdvözlettel admin "


Gondoltam inkább ide írok, ha nem baj. Köszönöm a választ. AB=Account balance?? Valójában mit takar?
 
krapuDátum: Péntek, 2012-11-16, 8:48 AM | Üzenet # 5
Ezredes
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 201
Állapot: Offline
Akkor biztos, hogy csaló oldal a bestbux és profibux is...
Pár linket beteszek a tesztüzembe, hátha valaki tud róluk valamit, hogy csaló vagy sem. Gondolom nem probléma?
 
adminDátum: Péntek, 2012-11-16, 9:06 AM | Üzenet # 6
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Persze hogy nem probléma, hogy átraktad ide.
AB=Account Balance Jól gondoltad.
Account Balance.: A fiókod accountod aktuális egyenlegét mutatja, ide gyűlik a megkeresett pénzed. Így folyamatosan nyomon követheted, figyelheted, hogy hol is tartasz. S amikor eléred a kifizetési minimumot, és kikéred a pénzed azt innét emelik le és utalják ki neked.
Teszt üzem: Pont ezért hoztam létre, ha találsz egy oldalt amiről te nem tudsz semmit, nyugodtan mehet oda, hátha valaki ismeri. Viszont, mivel megvan annak a lehetősége is, hogy egy teljesen ujj oldalra bukkantál, melyet még senki nem ismer, így nem kizárt hogy lesznek referenseid is. Ebben az esetben meglehet, hogy az oldal fizetni is fog rendesen, amint ez megtörtént tölts fel egy kifizetési bizonylatot (amint lesz) és az adott topicot áthelyezem "az ajánlott PTC oldalak" közé.

Azért is érdemes postolni az ujj oldalakat, mert aki előbb teszi, én mint az oldal adminisztrátora, itt az ő nevéhez fogom kötni. Ez pedig annyit tesz hogy az adott oldal banere az illető referens linkjével kerül ki a "Click Dollárokért" oldalra.

Üdvözlettel admin
 
krapuDátum: Péntek, 2012-11-16, 9:43 AM | Üzenet # 7
Ezredes
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 201
Állapot: Offline
Percről percre oksabb leszek:)
Köszönöm!
 
adminDátum: Péntek, 2012-11-16, 10:51 AM | Üzenet # 8
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Szivesen.:)

Őszinte leszek, amikor kezdtem, megkellet fizetnem a tanuló pénzt, rendesen. Ami el is vette a kedvem, mint ahogy elveheti másét is.
Hiába kérdeztem fórumokon, vagy próbáltam elérni azt akinek a referáltja voltam. Tett magasról az egészre. Én nem akarom hogy ez mással is megismétlődjön, hiszen legyünk őszinték, ezt a munkát az emberek többsége kényszerből végzi.
Viszont ha már az elején nem kap segítséget, sehol, és még veszít is rajta, egy életre elveheti a kedvét. Ha viszont megfelelő tájékoztatást kap, meglehet ő lesz a következő "Neo" adminisztrátora. Ezt nem tudhatjuk. Bármi meg történhet... wink
 
krapuDátum: Péntek, 2012-11-16, 11:07 AM | Üzenet # 9
Ezredes
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 201
Állapot: Offline
Quote (1mh0t3p)
Szivesen.:)

Őszinte leszek, amikor kezdtem, megkellet fizetnem a tanuló pénzt, rendesen. Ami el is vette a kedvem, mint ahogy elveheti másét is.
Hiába kérdeztem fórumokon, vagy próbáltam elérni azt akinek a referáltja voltam. Tett magasról az egészre. Én nem akarom hogy ez mással is megismétlődjön, hiszen legyünk őszinték, ezt a munkát az emberek többsége kényszerből végzi.
Viszont ha már az elején nem kap segítséget, sehol, és még veszít is rajta, egy életre elveheti a kedvét. Ha viszont megfelelő tájékoztatást kap, meglehet ő lesz a következő "Neo" adminisztrátora. Ezt nem tudhatjuk. Bármi meg történhet...


"Purchase balance" mire szolgál??

Köszönöm a segítséget mégegyszer:)
 
adminDátum: Péntek, 2012-11-16, 11:46 AM | Üzenet # 10
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Quote (krapu)
"Purchase balance" mire szolgál??

Köszönöm a segítséget mégegyszer:)


Szívesen!

PB= Purchase balance :
Ez is accountod része, de innét nem kérhetsz ki pénzt!!!
Ide tudsz befizetni, ha például reklámozni akarsz valamit, egy oldalt, vagy a reflinkedet, esetleg referenseket szeretnél venni, ezeket ebből tudod finanszírozni. A pénz befizetése több módon is lehetséges, egyik, hogy egyszerűen befizetsz, a lehetséges processorok egyikéről, Paypal, payza, liberty, okpay, stb...
A másik lehetőség pedig az amikor AB-ból mozgatod át a kellő összeget. Erre nem minden oldal kínál lehetőséget.
Pénzt ide mozgatni, utalni minden esetben az "ADD FUNDS" -nál tudsz.

Viszont! Vannak olyan oldalak melyeknél két "PB" van. Például vilvin.
"Ad Balance" Vagy "Advertise balance".
"Rent Balance" vagy "Rental balance".
Az egyikből a reklámokat, míg a másikból a referenseket finanszírozhatod. Össze nem vonhatók de egyikről a másikra sem tudsz pénzt mozgatni!
Vannak olyanok is melyeknél a "PB" összegét csak reklámokra fordíthatod, másra nem. Ez oldalanként nagyon eltérő lehet, de minden esetben meg kell nézni, hogy mire használhatod fel az oda befektetett pézt, mert utána már nem tudod onnan kivenni!!!
 
krapuDátum: Péntek, 2012-11-16, 11:50 AM | Üzenet # 11
Ezredes
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 201
Állapot: Offline
Értem!

THX!
 
Fórum » Ajánlott PTC oldalak » PTC Kezdőknek » Ha kezdő vagy a PTC világában…
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: