[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: admin  
Fórum » Ajánlott PTC oldalak » PTC Kezdőknek » Mi is az "Instant" kifizetés...
Mi is az "Instant" kifizetés...
adminDátum: Hétfő, 2012-12-03, 11:48 PM | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Az instant kifizetés azt jelenti, hogy szinte abban a pillanatban kapod meg a pénzed amelyikben kikérted. Kb 5-10 perc differencia lehetséges. A legtöbb oldal instant kifizetéssel hirdeti magát, a valóságban ezt eddig leginkább csak a neobux és a probux esetében tapasztaltam, (a jelenlegi PTC oldalakat figyelembe véve). Viszont a legtöbb oldal a hackerek miatt nem meri megtenni az instant kifizetés beállítását, mert ezzel kockára teszik azt a tőkét mely az oldal üzemeltetéséhez szükséges. Ezt persze meg is lehet érteni. Viszont így marad a manuális kifizetés.
Mennyit érdemes várni a pénzre...?
Ez attól is függ hogy mekkora összegről van szó s attól is, hogy az oldal adminisztrátora mennyire tartja a felhasználókkal a kapcsolatot a fórumon. Persze függ attól is, hogy amikor kikéred a pénzed milyen üzenetet kapsz a rendszertől. Vannak olyan oldalak melyeknél a kikérés és a tényleges kifizetés között akár 10-20 nap is eltelhet. Ebben az esetben erre felhívják a figyelmed. Tehát meglehetősen sok mindentől függ az hogy mennyit is érdemes várni a pénzre. A legfontosabb minden képen az, hogy rendesen figyelj oda, nézz körül amikor már idáig eljutottál.
 
OncsaoDátum: Kedd, 2012-12-04, 10:50 AM | Üzenet # 2
Alezredes
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 102
Állapot: Offline
Nos hát legyen. A kérdés az enyém volt, és köszönöm a választ.

Mint kezdő, biztos hogy sok olyat fogok kérdezni, ami alapvető, vagy kis dolog, de hát én még nem sok mindent tudok.

És akkor jöjjön egy újabb kérdés:
Ha egy oldalról kikérem a pénzt, megérkezik payza-ra, és abból mondjuk befizetek egy másik oldalra, akkor befizetésnél is von a payza valamennyit? Mert az oldalon csak olyan info-t találtam, ami a számlára való kifizetésre, befizetésre vonatkozik.

előre is köszi a választ

Oncsao
 
adminDátum: Kedd, 2012-12-04, 2:56 PM | Üzenet # 3
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Kedves oncsao!

Szeretnélek megnyugtatni, hogy kérdéseid nem csak neked vannak. Kapok levelet más felhasználóktól, de jön levél a kapcsolat menünek köszönhetően is.
Így a válaszokat minden képen ésszerűbb a fórumba leírni, mivel így mások is láthatják őket.
Tehát egy egy információt nem kell többször leírnom. Így elég ha a linket elküldöm a kérdezőnek. Az pedig, hogy mi alapvető vagy kis dolog, nézőpont kérdése.
Szerintem minden részlet fontos...


Előfordulhat hogy von le. Ez leginkább abban az esetben lehetséges ha a számla ellenőrizetlen. Ellenőrzött számla esetében payzaról payzara fizetés esetén nem von le. Viszont vannak olyan oldalak melyek vonnak le valamennyit. Ennek mértéke megtalálható az "Add funds" menüpontban, ahol befizetsz. Persze ezt az értéket százalékban adja meg.

Üdv
 
OncsaoDátum: Kedd, 2012-12-04, 5:37 PM | Üzenet # 4
Alezredes
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 102
Állapot: Offline
Köszönöm a választ. smile
 
Fórum » Ajánlott PTC oldalak » PTC Kezdőknek » Mi is az "Instant" kifizetés...
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: