[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: admin  
Fórum » Más jövedelem szerzési lehetőségek » HYIP » Mi az a HYIP... (HYIp oldakakkal kapcsolatos kérdések, válaszok...)
Mi az a HYIP...
krapuDátum: Péntek, 2013-02-08, 9:02 AM | Üzenet # 1
Ezredes
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 201
Állapot: Offline
Angol rövidítés, mozaikszó. Hyip vagyis High Yielding Investment Profit (magas hozamú befektetésű lehetőség)
A HYIP oldalak a befektetett pénzünk többszörösét ígérik vissza nagyon rövid időn belül. Napi 1%-tól a csillagos égik! Vigyázzunk, mert ezek nagy hozamú, de nem teljesen biztonságos befektetések. A cégek az elején jól fizetnek, minden ígéretüket teljesítik, megbízhatóak. Egy idő múlva a tagok száma túlnövi a cég kapacitását, vagyis a cégek már nem bírják tartani az ígéretüket. Ekkor a cég vezetői letörlik a cég honlapját, vagy csak szimplán nem fizetnek. Tehát azután már nem fogod viszontlátni a pénzed, de addig jól fizet, akár 10-20 körig is!
Célszerű nem a legjobb ajánlatba befektetni, ami egyúttal a leghosszabb futamidő általában. Valószínűbb sokkal, hogy egy rövid idejű befektetés hamarabb megtérül, sőt nyereséges is lesz, mint egy 30, 60, 90, 100 vagy még több napos befektetés. Egyre nagyobb a kockázat, hogy eltűnik a cég a pénzzel.
Mielőtt befektetnél, nézz körbe monitorozó oldalakon, hogy fizet e rendesen, de abban sem lehet 100%-ban megbízni. Egyik pillanatról a másikra csaló oldallá válhat vagyis Scam oldal lesz.
Én, ha befektetek, akkor soha nem teszem be az összes pénzem egy oldalba. Több cégnél helyezek el kisebb összegeket maximum 10 napra, de ahhoz nagyon új oldalnak kell, hogy legyen. Jelentősége, ha az egyik nem fizet, akkor nem bukom el a maradék pénzt, hanem a másik befektetés kompenzálja a veszteségem.
Természetesen vannak olyan HYIP oldalak is amik hosszabb ideje működnek és fizetnek is rendesen. Ezek a cégek valóban befektetik a pénzed (arany, ezüst, forex, tőzsde…) és abból származó profitból fizetnek ki.
Befizetések különböző internetes bankokból történhet: Solid Trust, Payza, Liberty Reserve, Money Perfect, Egopay stb.

Pár monitor oldal, ahol ellenőrizni tudod az adott oldalt:

Allmonitors
Goldpoll
HYIP Banker
Instant Scam Alert
PopularHyip
Gsmonitor

SOHA NE fektess be annál többet, mint aminek elvesztése komoly problémákat okozna!

Krapu
 
Fórum » Más jövedelem szerzési lehetőségek » HYIP » Mi az a HYIP... (HYIp oldakakkal kapcsolatos kérdések, válaszok...)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: