[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: admin  
Fórum » Ajánlott PTC oldalak » KUKA » MazBux (kerülni)
MazBux
bluangelDátum: Kedd, 2012-11-27, 5:58 PM | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 44
Állapot: Offline
Azt hirdeti nem kell befektetni, a kifizetési minimum meghaladtával előbb 50 klikk a kifizetési határ,majd mikor ez is meghaladta akkor kifizetés megtagadva mivel nincs befektetés. A klikk kockában az egyik hivatkozás fenyegetést jelez. Levélre admin válasza az kattints nyugodtan több pénz lesz. Hát az eredmény csak az, hogy KUKA. Nem befektetni még klikkelni sem szabad.
 
OncsaoDátum: Kedd, 2012-11-27, 9:36 PM | Üzenet # 2
Alezredes
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 102
Állapot: Offline
Köszi, ez épp ma került elém...hát akkor ennyi
 
adminDátum: Kedd, 2012-11-27, 10:01 PM | Üzenet # 3
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Nos nem akarok gonosz lenni. Viszont most mondhatom hogy én megmondtam, persze nem szó szerint, de úgy látom ezt is meg kell tennem. Mint már írtam ITT ezeket az oldalakat belülről is ellenőrizni kell. Mégpedig első sorban az Upgrade Accountot. Beléptem erre az oldalra, és íme a kifizetés feltételeinek részletei.Itt ugyanis le van írva hogy legalább 7 napnak kell eltelnie a regisztráció után és persze legalább 50 klikk kel ahoz hogy kifizetést kérhess. Na persze az is itt van leírva hogy standardnak a befektetett összeg max 110%-át fizeti ki. Ha ehez hozzá adjuk hogy úgy hírdeti magát, hogy nem kell befektetni, akkor már csaló, mert ez nem igaz. Ezért kell ellenőrizni kívűl is belül is egy-egy oldalt.

wink
Csatolmányok: 7821268.jpg(13.4 Kb)
 
bluangelDátum: Szerda, 2012-11-28, 1:57 PM | Üzenet # 4
Hadnagy
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 44
Állapot: Offline
Még annyit tennék hozzá, hogy más próbálkozó(neten olvastam) befektetett és aztán sem kapott pénzt. Én személy szerint nem tettem bele pénzt csak energiát. A befektetéssel óvatosan bánok.Toábbi szép napot.
 
Fórum » Ajánlott PTC oldalak » KUKA » MazBux (kerülni)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: