[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: admin  
Fórum » Csevegő » Csaló oldalakhoz segitség!! » Csaló oldalakhoz segitség!!
Csaló oldalakhoz segitség!!
adminDátum: Szerda, 2012-11-14, 8:57 PM | Üzenet # 1
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
A csaló oldalak listáját, naprakészen itt találod meg.: http://www.scamdetector.info/
 
bluangelDátum: Hétfő, 2012-11-26, 8:08 AM | Üzenet # 2
Hadnagy
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 44
Állapot: Offline
Hello a csaló oldalakkal kapcsolatban kérném a véleményed. Vannak olyan oldalak amik kb 2 éve müködnek a detektorban pedig csak annyi, hogy nincs fórum maradj távol. Tehát létezhet, hogy érdemes próbálni, befektetés nélkül? Az alap eset világos valakiknek nem fizet, vagy eltünik.
Egyébként a safetyfundbux.com azóta sem fizetett, de nem szerepel a scam listán. Tudod erre az oldalra kértem a segitségedet liberty számlanyitáshoz. Azt irta fektessek be libertyvel akkor fizet.Kiváncsi vagyok a véleményedre, további szép napot.
 
adminDátum: Hétfő, 2012-11-26, 9:21 AM | Üzenet # 3
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Amennyiben a detektor az javasolja hogy maradj távol, úgy érdemes megfontolni. A fórum elsődleges feladata, hogy az oldallal kapcsolatos tapasztalataidat meg tudd osztani a többiekkel, valamint egy közvetlenebb kapcsolat az oldal üzemeltetőivel.
Az pedig hogy két éve üzemel, igazából nem jelent semmit. Már csak azért sem, mert sok oldal fut 2-3 hónapig, majd kinullázzák a felhasználói adatbázist. Pihennek egy kicsit, és újra indítják.
Ezt két évre visszamenőleg itt tudod ellenőrizni : http://www.seomastering.com/alexa-rank-checker.php
Azt pedig hogy befektetés nélkül érdemes e meg próbálni, ezt neked kell megítélned. Pl : mennyi a minimum kifizetés és azt mennyi idő alatt éred el. Azt pedig hogy kell e befektetni, letudod ellenőrizni. Az " Upgrade Account" menüpontban.
A safetyfundbuxal pedig legyél óvatos. Én is regiztem az oldalra, de miután megnéztem a kifizetési bizonylatokat, ott is hagytam. Gondolom láttad azokat a bizonylatokat amiket ide a fórumba belinkeltem, ezek a bizonylatok valósak, ezekért vállalom is a garanciát. De amik a safetyfundbuxon vannak azok nagyon gyanúsak, mind (legalábbis vagy 20-30 db-ot megnéztem) az oldalon belül készültek, tehát lehetnek hamisak is! És javaslom, hogy annál a másik oldalnál is ellenőrizd a kifizetési bizonylatokat. Olykor sokat elárulnak...

Üdv. admin
 
bluangelDátum: Hétfő, 2012-11-26, 12:08 PM | Üzenet # 4
Hadnagy
Csoport: Elit tagok
Üzenetek: 44
Állapot: Offline
Köszi a választ.Igen láttam a bizonylatokat én is. Már korábban is látogattam hasonló oldalakat mint a tied,de ilyen őszinteséget és segitőkészséget nem tapasztaltam. Köszönöm.
 
adminDátum: Hétfő, 2012-11-26, 12:47 PM | Üzenet # 5
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Köszönöm a dicséretet! A jövőben is kérdezz bátran, amiben tudok, abban segítek. hello
 
adminDátum: Péntek, 2012-11-30, 4:48 PM | Üzenet # 6
Vezér-őrnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 354
Állapot: Offline
Nem rég, egy kedves tagunk kikérte a véleményem egy bizonyos oldallal kapcsolatba. Az oldal nevét már nem tudom fejből, de ami a lényeg. A kifizetést befektetéshez kötötte, ez önmagában még nem is lenne furcsa. Ami nagyon gyanús volt benne az az hogy 10.000 klikkért mindössze 2.5 dolcsit kért, az usereknek pedig 0.0025$ fizetett ki klikkenként. Persze ehez még hozzá adódik a refklikk ami 0.0015$. Ez összesítve 40$=10.000 klikk.
És csak 2.5$-ba kerül...? Honnan van a hiányzó 37.5$ ?
Szóval jól nézzetek körbe azon az oldalon amelyiken dolgozni akartok.

byby
 
Fórum » Csevegő » Csaló oldalakhoz segitség!! » Csaló oldalakhoz segitség!!
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: