[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: admin  
Fórum » Ajánlott PTC oldalak » Ajánlott PTC oldalak » SmartBarre
SmartBarre
markDátum: Szombat, 2013-02-02, 7:29 AM | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
Állapot: Offline
[font=Arial]A SmartBarre egy hírdetés közvetítő cég, amelyik 2007 májusa óta van jelen az interneten. Azért fizet ha a surfbarre-ját futtatjuk a gépünkön. A SmartBarre sem lóg ki a sorból, szintén francia mint a surfbarre-os cégek többsége.

A regisztráció teljesen ingyenes.

A surfbarre-on megjelenő reklámokra nem kell klikkelni (persze ha valamelyik felkeltette az érdeklődésünket nyugodtan rá lehet kattintani), a pénzt a bar futtatási idejének, plusz a honlapjukon beszerzett pontok alapján kapjuk. Itt 1000 összegyűjtött pont valamivel több mint 10 eurócentet ér, ez közepesen jónak mondható. Ez az érték havonta növekedni szokott. A pontjainkat minden hónap utolsó napján konvertálja át a SmartBarre euróra. Gyorsabban gyűlnek a pontjaink ha másoknak is ajánljuk ezt a programot és beregisztrálnak alánk, utánuk is fizet nekünk a SmartBarre, a következők szerint:

1.szint: 25%;
2.szint: 10%;
3.szint: 10%.

A registrációhoz kattints ide !.

A megnyíló oldalon töltsd ki a regisztrációs űrlapot:

Miután a lap alján álló Inscrtiption gombra kattintottál, kapsz egy e-mailt a SmartBarre-tól, abban találsz egy linket, amire rákattintva tudod aktiválnia fiókodat, és a SmartBarre honlapjára jutsz, ahol most bejelentkezhetsz. Itt az oldal bal oldalán találod a menüpontokat. A Navigation címszó alatt kattints a Connexion-ra. Add meg az e-mail címedet, a jelszavadat és klikk a Connexion gombra. Bejelentkezéskor mindig a statisztika oldaladra jutsz elsőre. Itt láthatod az összegyűjtött pontjaidat, euródat, referáltjaid számát, utánuk kapott pontjaidat, stb. Most 300 pont szerepel a pontjaidnál, ezt a regisztrációdért kaptad.
Most töltsd le a surfbarre-t: a Barre menüpont alatt találod a Télécharger linket. A Barrefinal (executable) letöltés után azonnal futtatható csak legelső alkalommal az e-mail címedet és a jelszavadat kell megadnod.

Ez a bar nagyon egyszerű, könnyen kezelhető, sok jó tulajdonsága miatt hamar megkedveltem. Amellett hogy ez a legkisebb bar és tetszőlegesen áthelyezhető bárhova a monitoron (a függőleges MENU feliratot kell megfogni), ez a "leg igénytelenebb" is. Értem ezalatt hogy a legkevesebbet kell vele törődni. Elinditjuk, elhelyezük valahova, mikor kéri at jelenlét ellenörző kódot beadjuk neki és megy tovább. Ez így van a többi bar-nál is, de ha a SmartBarre nem kapja meg kellő időben a kódját, nincs semmi féle szankció érte vagy letiltás. Másik jó tulajdonsága, hogy akárhova el van dugva (én az ECBarre alatt tartom), mikor kéri a kódot, kiugrik a monitor közepére, és mikor megkapta szépen visszaugrik a helyére. Ha meg valami számunkra érdekes bónusz reklám jelenik meg a bar-on, arra hangjelzéssel hívja fel a figyelmet.
Erőforrás igénye csekély, jól megvan a legtöbb 3D-s játék alatt is. Nem tolakszik az előtérbe, és ha a jelenlét ellenörző kód kell neki, minimalizálja a játékot, és ott áll a monitor közepén. Beadjuk a kódot, és folytatódhat a játék. Ha pedig egy másik profilban vagy virtuális asztalon használjuk, akkor nem is tudjuk hogy ott van.
A függőleges MENU feliratot megfogva lehet mozgatni a bar-t, ha ugyanerre jobb klikkelünk, akkor egy legördülő menüből választhatunk.

Aller sur la site: Bejelentkezés a honlapra
Opacité: Állithatjuk a bar átlátszóságát (70-100% között)
Déplacer la barre: Ez is módja a bar áthalyezésnek
Mes points: Összegyűjtött pontjaink
Quitter: Kilépés

A SmartBarre oldalt megnyitva a Connexion-ra kattintva tudunk bejelentkezni. A statisztika oldal fogad, bal oldlon az Espace Membres címszó alatt találjuk azokat a menüpontokat amelyek érdekelhetnek minket.
A Clics Rémunérés-re kattintva bejön egy banner lista, amelyekre ha rákattintva megnyitjuk és 30 másodpercig nyitva hagyjuk, egyenként 15 ponttal jutalmaznak érte. Itt ha a következő módszert alkalmazod egy perc alatt lekezelheted az összeset. Én Mozilla Firefox-ot használok, de úgy gondolom, hogy mindegyik böngésző alkalmas erre amelyik képes a füles böngészésre (tabbed browsing). Tehát a listában szereplő mindegyik bannerre sorban rákattintok a középső (görgő) egérgombbal. Új fülön nyílik meg valamennyi, így egyszerre ketyeg a 30 másodperc. Mikor letelt, kiválasztom azt a fület amelyiken a SmartBarre van megnyitva (vagy egy másikat amelyikre még szükségem van), jobb klikk rá, a listából kiválasztom a Többi ablak bezárása pontot és ezen az egyen kívűl az összes többi becsukódik, a pontjaink meg hozzáíródtak a számlánkhoz, úgy hogy rá sem pillantottunk egyik reklám oldalra sem. Persze bezárhatjuk a füleket egyenként is.
A Tombola menüpont alatt, mint a neve is utal rá, nyerményjátékban vehetünk részt. Napi négy ingyen jegyhez juthatunk, ha a négy bannerre klikkelünk és 30 másodpercig nyitva hagyjuk a megnyíló oldalakat. Úgyanazt a módszert ajánlom, mint a Clics Rémunérés esetében alkalmazok.
A Parrainage alatt találjuk azt a linket amit tovább ajánlva új tagokat toborazhatunk saját hálózatunkba. (A PARRAINAGE menüpont alatt találod a referáló linket meg a bannereket. Ezekkel hívhatsz meg másokat hogy regisztráljanak a háózatodba. Minél több refed van annál több pontot gyűjtesz)
Mes filleuls - Saját referáltjainkról statisztika.
Achat filleuls - Itt lehet refeket vásárolni.
Paiement - Ezen az oldalon bonyolithatjuk le a kifizetési kérelmünket (15 euró elérése után).
Jackpot - Nagy nyeremények, 1250 bar pontunkért forgathatunk egyet a félkarú rablón. Én eddig csak kisebb pont nyereményeket nyertem, de ilyen a játék, lehet próbálkozni.

Vannak még egyéb lehetőségek és játékok az oldalon, ezeket már nem részletezem, aki érdekelt benne tanulmányozza át.

Kifizetési bizonylat:[u]


Az üzenetet módosította: mark - Szombat, 2013-02-02, 7:41 AM
 
Fórum » Ajánlott PTC oldalak » Ajánlott PTC oldalak » SmartBarre
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: