Nonee LapjaKözel egy éves kutatómunka elteltével, rengeteg keserű tapasztalattal a hátam mögött csak olyan ajánlatokat tudok tenni, amik szerintem kevés költséggel, sok munkával, kitartással, előremozdíthatják az anyagi függetlenségedet.
Az azonnali "milliomos leszek" ajánlatot nálam nem fogod megtalálni. Találhatsz hasznos dolgokat arra vonatkozóan, hogy hogyan indulj el. Találhatsz linkeket, ahonnan értékes információkhoz, képzési anyagokhoz juthatsz ingyen. Mert bizony ezek nélkül nagyon nehéz nekivágni az ismeretlennek!
Kellemes böngészést kívánok mindenkinek: Bakondi József, a lap működtetője.
                    
Lehetőség, ami nem kerül pénzedbe
Picture
SFI (Erős Nemzetközi Jövő) Marketing Csoport 1998-ban alakult. Egy termékkel indult, az Egyesült Államokban. Ma már közel 40000 terméket értékesít szerte a világban több mint 200 ország bekapcsolásával.

SFI azért jött létre, hogy bárki egy számítógéppel és internet-hozzáféréssel lehetőséget kapjon , hogy bekapcsolódjon a Nemzetközi e-Kereskedelem forradalmába. Bárki, aki nagykorú a saját országában válhat aktív dolgozójává, ha kitölti az online regisztrációs adatlapot. Vásárlásra nincs szükség.

Ha már regisztrált, a partnerek el vannak látva professzionális honlapokkal,és SFI marketing-eszközökkel az interneten. SFI rendelkezik minden szükséges támogató szolgáltatással a termékek eladásához , (vevőszolgálat, fizetési módok, és a termékek szállítására vonatkozó megállapodások és költségek) - a dolgozónak,vagyis neked ez nem jelent költséget. Ha egy eladás keletkezik, SFI jutalékot fizet annak, aki eladta. További jutalékot is lehet szerezni, ha csoportot építesz.Ezeken kívül, még sok más lehetőséged van a jövedelmed növelésére.

Csatlakozni egyszerű!
Ha az előző bevezető már meggyőzött, hogy tevékenykedni szeretnél ebben a cégben nincs más dolgod első lépésként, erre a linkre kattintasz. Bármelyiket választod, megjelenik a regisztrációs lap, ahol értelemszerűen ki kell tölteni a kért adatokat.
Ha visszaigazoló e-mail-t kérnek, akkor küldj egyet!
Ezek után kezdődhet a komoly munka!
Ha még kételyeid vannak, a lap alján lévő űrlap kitöltésével tehetsz fel kérdéseket. A választ 24 órán belül megkapod!
Térjünk Vissza a Komoly dolgokhoz!
Azt azért mindenkinek látni kell, hogy nem olyan egyszerű az internet használatával pénzt keresni!
Rengeteg a fóka, de legalább ugyanannyi a vadász is. Tapasztalatom szerint(és ez nem csak Magyarországra értendő, hanem világjelenség!), ügyes szélhámosok kisebb nagyobb sikerrel vadásszák azokat az embereket, akik elhiszik, hogy pár óra leforgása alatt milliomosokká válnak. Az ilyen hiszékenyek, mire rájönnek, mit kaptak a pénzükért, már bottal üthetik a csőbehúzójuk nyomát!
Nehéz, szinte lehetetlen-( ha nem vagy elég kitartó)-felismerni azokat a lehetőségeket, ahol nem átverni akarnak, hanem szeretnék a képességeidet hasznosítani saját üzletük bővítésére és ezért hajlandóak még fizetni is. Természetesen még itt is érhetnek csalódások, hiszen nem vagyunk egyformák, nem született mindenki marketingesnek, vagy nem tudja magát, vagy a képességeit úgy kamatoztatni, hogy megfelelő jövedelemre tegyen szert.
Ha valaki belevág, tegye azt a lehető legkisebb ráfordítással, amit még a pénztárcája elbír, vagy tegye INGYEN!
Így ha veszít,(ha veszít???!!!!) nem okolhatja magát sem, és azt sem, aki által esetleg elkezdte azt a munkát!
Nagyon fontos, talán a legfontosabb,( ha valaki rászánja magát az internetes világ lehetőségeinek kiaknázására) a TANULÁS!
Persze nem annak írom én ezt, aki már mindent tud! Annak, aki képes elfogadni az újat, képes saját hibáit beismerni, hajlandó ezeken javítani, és ezt önállóan, külső ráhatás nélkül teszi, mert nincs mellette az oktató, aki folyamatosan felhívja a figyelmét egy-egy elhibázott dologra!
Ha esetleg kérdésed van, azt ITT felteheted.